Det 5 Rum - design by you

udestuer

ALU Simple Udestue

Alu Simple Udestue er baseret på vores populære og prisbillige Alu Simple terrasseoverdækning

Med Vores nye Alu Double – Skydedøre med brudt kuldebro, kan du få forlænget udesæsonen med adskillelige måneder.

Alu Simple – udestue er en basismodel af høj kvalitet. En bæredygtig udestue, som du vil nyde i lang tid. Lav pris og fås i 3 stilvarianter.

Selvom Alu Simple leveres i mange faste størrelser, er tilpasning mulig. Op til ikke mindre end 795 cm, fra en tagrende!

Alu Simple – udestuen er typisk forsynet med Alu Single – Skydedøre og – Fastkarme.

Dermed fås en meget prisdygtig udestue i vedligeholdelsesfri aluminiumsprofiler. Udestuen kan anvendes fra de gode dage i foråret til hen på efteråret.

Forsynes Alu Simple – Udestuen med 16 mm termotagplader og Alu Single – Skydedørene med termoruder kan sæsonen udvides lidt.

eksempler

OPGRADER DIN OVERDÆKNING

En DU NORD-teresseoverdækning kan altid udvides med forskellige indstillinger, også når den allerede er installeret. 

Skydedøre, markise, LED-belysning, varmelegeme og / eller fast væg er nogle eksempler på de mange muligheder, der kan vælges.

Andre udestue produkter

ALU Strong Udestue

udestuer Alu Strong Udestue er baseret på den ekstra stærke Alu Strong terrasseoverdækning med robuste stolper og ekstra stærk tagrende. Alu Strong er en ekstrem

Læs mere »

ALU Straight Udestue

udestuer Alu Straight er et tag med et moderne og robust udseende.Det unikke, kubistiske vandrette design uden synlig hældning på taget giver mulighed for at

Læs mere »

ALU Comfort Udestue

udestuer Alu Straight er et tag med et moderne og robust udseende.Det unikke, kubistiske vandrette design uden synlig hældning på taget giver mulighed for at

Læs mere »

Wood Comfort Udestue

udestuer Wood Comfort Udestue er fremstillet med dansk produceret limtræ. Ideel til helårs udestuer og vinterhaver Wood Comfort udestue er opbygget af dansk produceret limtræ.

Læs mere »

TILBEHØR

Terrassevarmer Heat and Sound

tilbehør Teressevarmer Heat and Sound Super smart terrassevarmer med indbygget højtalere. Leveres med fjernbetjening men kan også styrres via app. f.eks fra mobiltelefon. Har indbygget

Læs mere »
Skip to content